Bezbedna deca na Internetu

Saveti za decu

Internet je nepregledan svemir znanja, zabave, igara. Putuj kroz taj svemir pametno i sačuvaj se od zamki koje postoje na svakom putu do neistraženih galaksija. Kao i u stvarnom svetu, i na Internetu ima nedobronamernih i opasnih ljudi od kojih se treba zaštititi.
Zato KLIKNI PAMETNO!

Saveti za roditelje

Odgovoran roditelj treba i može da doprinese sigurnosti svog deteta na Internetu. Da bi Internet bi izvor informacija i zabave za vas i vaše dete, a što manje izvor opasnosti za računar i njegove korisnike, pobrinite se da učinite sve što možete, a neka Vam pri tome pomognu saveti koje donosimo. Decu možete zaštititi na dva načina – softverskim podešavanjima i razgovorom sa detetom. Imajte na umu da softverska podešavanja nikada nisu dovoljna.
Na ovom sajtu naći ćete neke savete za povećanje bezbednosti vaše dece kada koriste savremenu tehnologiju, pre svega internet, da komuniciraju, ćaskaju sa prijateljima, uče, istražuju.
Nemojte da zaboravite: mogućnosti i korist prevazilaze rizike korišćenja Interneta!
Internet je izvrstan medij za učenje i zabavu. Ohrabrite i pomozite svojoj deci da savesno koriste Internet i da istraže sve njegove pozitivne mogućnosti.
Zato KLIKNI PAMETNO!


Comments are Closed

css.php