Kursevi engleskog jezika

Zašto učiti engleski jezik ?

Kako čovek uči jezik, tako osvaja prostor, tako se više oseća pripadnikom određene sredine i kulture. Engleski se govori u celom svetu i njegovim učenjem čovek postaje stanovnik celog sveta.

Zato IAN Telecentar?

Nastava se izvodi u malim grupama ili individualno. Sprovodi je tim diplomiranih profesora engleskog jezika uz korišćenje najsavremenijih nastavnih metoda, rečnika, literature, audio materijala. Polaznicima je na raspolaganju i bogata školska biblioteka.
U IAN Telecentru možete pohađati sledeće kurseve:

Kako izabrati odgovarajući nivo engleskog jezika?

Po dolasku u Telecentar, svi novi polaznici se testiraju (osim polaznika koji kreću od početnog nivoa), kako bi bili adekvatno usmereni na grupu prema njihovom nivou znanja. Testiranje je besplatno i ne obavezuje polaznike da se upišu na kurs. Testiranje je pismeno i traje 30 minuta.
Testiranje za srednje i više kurseve engleskog jezika možete izvršiti svakog radnog dana

  • od 10 do 19 časova u prostorijama IAN Telecentra, Đure Daničića 5

U toku pohađanja kurseva možete redovno pratiti svoj napredak. Naši kursevi uključuju i ispite kojima možete proveriti šta ste i kako naučili.

Koje su prednosti učenja engleskog jezika?

Osobe koje govore engleski jezik a mogu potpuno koristiti sve prednosti savremene Evrope:

  • Poznavanje jezika olakava putovanja i sklapanje poznanstava
  • Znanje engleskog jezika povećava mogućnosti zaposlenja, potrebno je u brojnim zanimanjima i omogućava brže napredovanje u poslu i veću platu
  • Poznavanje engleskog jezika podstiče bolje razumevanje i uvažavanje engleske kulture i tradicije

Kako učiti engleski jezik ?

Svako je sposoban da nauči strani jezik u bilo kom trenutku svog života – nikad niste prestari ili premladi. Učenje novog jezika je uvek izazov, ali ako mu pristupite na odgovarajući način, može biti vrlo prijatno i ispunjavajuće iskustvo.

On-line prijava

Polja označena * su obavezna.
Help Text

css.php