B2 – Srednji viši nivo (Upper-Intermediate level)

b2Na sličan način kao što su povezani osnovni i srednji nivo, tako i viši po mnogo čemu logički sledi i sličan je načinu rada srednjeg nivoa. Pre svega treba istaći da je knjiga koju koristimo novo izdanje, pa je i sav materijal nov, prilagođen savremenim temama i dešavanjima oko nas. Koriste se kako stari, tradicionalni, tako i novi pristupi u podučavanju jezika.

Tradicionalni pristupi daju akcenat na jasno fokusiranje na gramatiku, uz duboku analizu i objašnjenja kroz razne aktivnosti i tekstove. Komunikativni pristup daje akcenat na značaj Vašeg individualnog rada, čime dobijate priliku da sami otkrijete pravila i izražavate sopstveno mišljenje.

Test Your Grammar je deo koji se nalazi na početku svake lekcije i čiji je cilj da Vam pokaže koliko znate o ciljnoj gramatici te lekcije. Ovo vežbanje se radi brzo jer će o toj gramatičkoj oblasti biti reći kroz celu tu lekciju. Zatim ste u mogućnosti da vidite ili čujete ciljni jezik i imate razne zadatke za njegovu analizu i situacije u kojima se koristi. Vežbanja su raznovrsna, počevši od praćenih i kontrolisanih do potpuno slobodnih, tj. individualnih.

U svakoj lekciji postoji makar po jedno vežbanje za obradu sve 4 jezičke veštine: pričanje, slušanje, čitanje i pisanje. Tekstovi za čitanje su uglavnom iz časopisa, dnevnih novina, naučnih magazina, odlomci iz knjiga i biografije. Tekstovi za slušanje su iz radio intervjua sa pravim (konkretnim) ljudima, a tu su i pesme, radio program i oglasi.

Pričanje se provlači kroz sve vežbe i veliki akcenat se daje na pravilnom izgovoru i intonaciji, kao i na bogaćenju i proširivanju Vašeg vokabulara

Trajanje kursa: Srednji viši nivo ima dva podnivoa Srednji viši 1 i Srednji viši 2. Svaki podnivo traje 60 školskih časova.

Program: English File Oxford Upper-Intermediate

Nastavni materijal:   Osnovni materijal svakog nivoa su knjiga za rad na času i radna sveska za rad kod kuće

Polaznici:  Svaka grupa ima od 4 do 8 polaznika

European Standard CEF Level: B2

Potvrda: Sertifikat IAN Telecentara o odslušanom i položenom kursu na engleskom jeziku

 

 

On-line prijava

Polja označena * su obavezna.
Help Text

css.php