Napredni ECDL kursevi

Advanced (napredni) ECDL je novi program višeg nivoa koji potvrđuje temeljno poznavanje suštinskih ECDL elemenata. Osmišljen kao nadogradnja ECDL sertifikata, napredni ECDL predstavlja logičnu progresiju za one koji su već dobili osnovni ECDL sertifikat i koji žele da dalje unapređuju svoje znanje i vestine, kao i da demonstriraju svoju sposobnost za upotrebu kompjutera na višem nivou.

Unapređeni ECDL je intenzivni program za koji kandidat dobija sertifikat višeg nivoa, nakon što uspešno završi sve module. Napredni ECDL obuhvata sledeće oblasti:

Lansiran 4. aprila 2003. god. u Dablinu, Unapređeni ECDL je uveden kao reakcija na zahteve tržišta i već je 32000 kandidata sirom sveta dobilo ovaj sertifikat.

Kao sto i samo ime govori, nastavni program za Unapređenu grupu modula je na višem nivou u odnosu na nivo znanja i veština koji je sadržan u modulima osnovnog ECDL nastavnog programa.

Značenje Unapređenog nivoa ovih modula ukazuje na to da su kandidati već temeljno savladali određene vestine i stekli određeno znanje iz osnovnog ECDL nastavnog programa i sada su spremni da predu na visi nivo.

Sadržaj Unapređenog ECDL nastavnog programa razvijao se uz doprinos ECDL-F ekspertskih radnih grupa, koje čine profesionalci iz oblasti IT i kroz konsultacije sa provajderima kurs materijala i krajnjim korisnicima.

Unapređeni ECDL pomaže ljudima da potpuno iskoriste širok spektar mogucnosti različitih aplikacija. Po završetku programa, kandidati ce dobiti sertifikat da su stručni u upotrebi ovih aplikacija.

css.php