Škola računara – Osnovni ECDL kursevi

U našoj školi računara, u prijatnoj atmosferi u centru Beograda, sa timom iskusnih nastavnika možete pohađati obuku za sticanje ECDL sertifikata i izvršiti polaganje ECDL ispita.

Šta je ECDL?

ECDL KurseviEvropska vozačka kompjuterska dozvola (European Computer Driving Licence ECDL) je međunarodno priznat sertifikat koji se dobija za pokazano znanje o informacionim tehnologijama u korišćenju personalnog računara. ECDL je priznat u 160 zemalja i preveden je na 32 svetska jezika. Sa preko 15 miliona učesnika, ECDL je najveći svetski sertifikat za korisnike kompjuterskih veština. Više o ECDL-u pogledajte na sajtu ECDL Fondacije .

Kako se stiče ECDL?

ECDL diploma stiče ce polaganjem testova u okviru sedam različitih modula koji obuhvataju kompjutersku teoriju i praksu:

Kandidatima su na raspolaganju dve varijante ECDL sertifikata: ECDL Start i ECDL Full (Core).

  • ECDL Start sertifikat se dobija ukoliko kandidat položi četiri ECDL ispita i garantuje da vlasnik sertifikata u potpunosti kompetentan za korišćenje personalnog računara i rad u navedenim aplikacijama na sertifikatu.
  • ECDL Full (Core) sertifikat se dobija ukoliko kandidat položi svih sedam osnovnih ECDL ispita. Garantuje je da je vlasnik sertifikata u potpunosti kompetentan za korišćenje personalnog računara i osnovnih programskih aplikacija u svakodnevnom radu

Zašto mi je potreban ECDL sertifikat?

  • ECDL je međunarodno priznata kvalifikacija koja Vam otvara vrata kod svih poslodavaca koji zahtevaju poznavanje rada na računarima.
  • ECDL sertifikat je potreban kako početnicima u svetu računara tako i naprednim korisnicima.
  • Početnici u toku obuke kreću od samih osnova rada računara i toku par nedelja stiču sva potrebna znanja za svakodnevno korišćenje računara kod kuće ili na poslu. Za par nedelja obuke polaznici koji ranije nisu imali kontakt sa računarom stiču potrebno znanje za dobijanje međunarodno priznate diplome.
  • Iskusni korisnici računara ECDL obukom i sertifikatom stiču napredna znanja, međunarodnu diplomu i omogućava im se dalja sertifikacija za napredne nivoe ECDL sertifikata.

Pogledajte naše knjige:

css.php