Web dizajn

Web dizajn

webdesignSavladajte veštine koje su najtraženije na tržištu rada. Kurs Web dizajna omogućava korisniku da stekne znanja i veštine za kreiranje web prezentacija.
Glavne oblasti rada:
1. HTML i CSS
2. WordPress
3. Photoshop

Prvi deo kursa upoznaje polaznike sa HTML jezikom (jezik kojim se služimo za pisanje web stranica). Po završetku kursa polaznici će znati da naprave jednostavne web stranice koristeći kod HTML-a.

Zatim će savladati WordPress koji omogućava da napravite web sajtove i moćne onlajn aplikacije. Mnogi aspekti, uključujući i lakoću upotrebe i proširenja, učinili su WordPress najpopularnijim veb softverom. To je najsavremenija platforma za lično izdavaštvo, usredsređena na estetiku, web standarde i korisnost. Kurs obuhvata upoznavanje sa WordPress-om, sistemom za upravljanje podacima, instalacijom sistema, plug-in-ova, teme, itd.

Zbog potrebe pripreme slika, treći deo kursa je Photoshop kao najpoznatiji i najrasprostranjeniji program za rad sa bitmapiranom grafikom. Služi za obradu fotografija i kao takav je nezamenjiv u profesionalnom radu svakog ko se bavi web dizajnom, ili dizajnom uopšte.
U cenu je uračunato:
• Sprovođenje obuke
• Skripta
• Polaganje završnog ispita
• Sertifikat
Nastavnici: Microsoft i ECDL sertifikovani sa više od 10 godina predavačkog iskustva
Trajanje: 30 časova/3 nedelje
Težina treninga: Srednja
Cena: 9.000 din, za nezaposlene 6.500 din.

On-line prijava

Polja označena * su obavezna.
Help Text


Comments are Closed

css.php